top of page


Den ultimative guide til begreber i bagning og pizzabagning – forstå fermentering, fordeje og dejteknikker.
Indledning At bage brød og pizza handler ikke kun om at følge en opskrift – det kræver forståelse for de processer og teknikker, der...
Klaus Mosekjær Madsen
18. mar.3 min læsning
84 visninger
0 kommentarer


Små sorte prikker i dej – hvad betyder det?
Har du nogensinde opdaget små sorte prikker i din langtidshævede dej og tænkt: Er det et problem? God nyhed: Det er et tegn på en...
Klaus Mosekjær Madsen
9. feb.2 min læsning
1.778 visninger
0 kommentarer


Sådan Laver Du Den Perfekte Hjemmelavede Pizza – Sund, Sprød og Smagfuld.
Drømmer du om at mestre kunsten at lave den bedste hjemmelavede pizza ? Uanset om du er til klassiske opskrifter, vil prøve en sund pizza...
Klaus Mosekjær Madsen
12. jan.3 min læsning
232 visninger
0 kommentarer


Sådan bager du den perfekte pizza i gasovn – Tips til sprød bund og vinterbagning
Gasovne til pizza er med god grund populærere. Men at mestre gasovnen kræver lidt viden og de rette teknikker – især om vinteren, hvor...
Klaus Mosekjær Madsen
5. jan.5 min læsning
969 visninger
0 kommentarer

Hvilken røremaskine er bedst?
Min Guide til De Bedste Røremaskiner under 10.000 kr. At finde den perfekte røremaskine kan være en udfordrende opgave. Markedet er fyldt...
Klaus Mosekjær Madsen
4. maj 20244 min læsning
4.951 visninger
1 kommentar


Hvad er den bedste mel til pizza?
Der findes et nærmest uendeligt udvalg af meltyper og melproducenter. Så hvad skal man vælge, hvis man går efter den perfekte pizzadej....
Klaus Mosekjær Madsen
5. apr. 20242 min læsning
1.051 visninger
1 kommentar


Hvad er den bedste pizzasten, og er bagestål bedre?
Valget af den bedste pizzasten afhænger af mange ting - hvilken ovn du bruger, hvilken temperatur du bager ved, og hvad du bager. I denne...
Klaus Mosekjær Madsen
17. feb. 20243 min læsning
1.400 visninger
0 kommentarer


Hvilken gær er bedst til pizza?
Der findes ca. 1.500 beskrevne gærarter, men hvilken gær er bedst til pizza? Grundlæggende findes der to slags gær: Frisk gær Tørgær Men...
Klaus Mosekjær Madsen
29. dec. 20232 min læsning
795 visninger
0 kommentarer


Hvilken ost er bedst til pizza?
Et spørgsmål jeg ofte hører er, "hvilken ost, der er bedst til pizza?" Svaret er ikke enkelt. Det afhænger af den type pizza, du laver....
Klaus Mosekjær Madsen
25. dec. 20232 min læsning
976 visninger
0 kommentarer


Skal der olie i pizzadej?
Rigtig mange pizzadejsopskrifter indeholder olie. Men er det godt? Svaret er ... ja - nogen gange! Jeg har to grundregler: 1) Jo længere...
Klaus Mosekjær Madsen
30. nov. 20231 min læsning
918 visninger
0 kommentarer


Velkommen til
Første blogindlæg - og det sidste kun om mig! :-) Tak fordi du kom forbi min hjemmeside. Det er min 3. version af en side om mad. Første...
Klaus Mosekjær Madsen
30. nov. 20231 min læsning
95 visninger
0 kommentarer
bottom of page